Valborgsfirande

publicerat i Dagligen;
Idag har varit en väldigt händelserik dag!
Jag gick upp tidigt i morse för att gå till min lektion som var ubertråkig, försökte verkligen skynda mig ifrån skolan så att jag kunde träffa en av mina vänner i Lunds Stadspark.När jag väl kom dit så såg jag 1000 tals människor som gick på en och bara var allmänt närgående.
 
 
 
 
 
Mina vänner satte så nära scenen att jag knappt kunde höra mig själv tänkta!
De spelade väldigt bra techno musik så man stod där och diggade lite för att komma igång med fest stämningen. Efter kanske en halv timme så kom min BFF och mina klasskompisar vilket gjorde att jag var med de istället.
 
 
 
Efter ett par timmar så började jag och BFF bli lite trötta på den stora folkmassan så vi bestämde oss för att gå till något ställe för att äta då vi stötte på dessa gulliga små ankor som gick inne i parken. De var så gulliga att min BFF ville nästa ta upp en och gosa med den, men jag sa nej till hennes förslag och vi fortsatte att gå till ett matställe. 
 
När vi hade ätit så skulle vi mötas upp med mina klasskompisar som var allmänt berusade vilket ledde till att de tappade bort varandra även om de stod brevid varandra och terroriserade vår messangergrupp med, "jag vet inte vart han är" och "jag hittade han". Det kanske inte låter så kul för er skull men det var så uberroligt när man väl var mitt inne i den hetsiga konversationen med 2 fulla människor.
 
 
Eftersom det började regna så ville vi inte riktigt gå till stadsparken igen utan gick hem till min vän där vi spelade kort och satte och snackade i några timmar innan jag gick gå hemåt. 
Jag måste säga att denna dagen har ändå varit väldigt rolig och det känns som om något som jag nog kommer att komma ihåg länge.

Kallt men soligt.

publicerat i Dagligen;
Idag har det varit en ganska rutten idag.
Har inte alls varit på humör för att göra någonting men är tvungen att göra saker ändå vilket gör att jag inte har någon motivation till något. 
 
Det som får mig att gå upp på morgonen är för det mesta för att sminka mig. Det är en av de mest avslappnande och roligaste sakerna som jag gör på morgonen tyvärr. Jag har sminkat mig sen jag gick i 4:an så jag har alltid tyckt att det är skönt att gå upp på morgonen för att göra sig fin.
 
Resultatet blev inte allt för dåligt tycker jag. 
 
Vi hade inte världens godaste mat precis då jag inte ens vet vad det var haha xD 
Tror att det var falafel av något slag som inte var så dåligt men det är inte så aptitligt.
 
Jag skulle på ett möte vid 12 tiden som jag tyvärr blev försenat till för att jag hade glömt bort tiden.När jag väl hade kommit fram till byggnaden så var jag helt genomsvettig (nasty i know) efter att ha nästa sprungit.
 
(Tog en snabb bild på väg till mötet)
 
Efter mötet så gick jag tillbaka till min skola då jag skulle vänta på den sista lektionen för dagen vilket var japanska. Jag skulle även ha prov i det så jag var inte så hyper för det precis. Jag tror tyvärr inte att det gick så bra men man får hålla tummarna.
 
När jag skulle åka bussen hem så började jag prata med en mamma med två små döttrar som tyckte att mitt hår var fint och älskade Elza från Frozen. Efter det så satte vi nog och pratade i 10 min innan hon var tvungen att gå av men det kändes ändå väldigt bra och det fick mig på ett väldigt bra humör.
 
 
Nu när jag äntligen har kommit hem så ska jag bara slappa och ta det lugnt för imorgon är det valborg, och eftersom jag bor i Lund så kommer det att vara mycket liv i hela stan ^^ men vi får se hur det blir.

Veckans Fråga!

publicerat i Veckans fråga!;
Jag tänkte att de kunde varit lite roligt om jag ställde en fråga varje vecka där jag ställer en fråga till er läsare för att kunna lära känna er lite eftersom ni får lära känna mig igenom denna blogg.
 
Veckans fråga är:
 
Vad är ditt favoritdjur?
 
Mitt favoritdjur är pandor ^^