Valborgsfirande

publicerat i Dagligen;
Idag har varit en väldigt händelserik dag!
Jag gick upp tidigt i morse för att gå till min lektion som var ubertråkig, försökte verkligen skynda mig ifrån skolan så att jag kunde träffa en av mina vänner i Lunds Stadspark.När jag väl kom dit så såg jag 1000 tals människor som gick på en och bara var allmänt närgående.
 
 
 
 
 
Mina vänner satte så nära scenen att jag knappt kunde höra mig själv tänkta!
De spelade väldigt bra techno musik så man stod där och diggade lite för att komma igång med fest stämningen. Efter kanske en halv timme så kom min BFF och mina klasskompisar vilket gjorde att jag var med de istället.
 
 
 
Efter ett par timmar så började jag och BFF bli lite trötta på den stora folkmassan så vi bestämde oss för att gå till något ställe för att äta då vi stötte på dessa gulliga små ankor som gick inne i parken. De var så gulliga att min BFF ville nästa ta upp en och gosa med den, men jag sa nej till hennes förslag och vi fortsatte att gå till ett matställe. 
 
När vi hade ätit så skulle vi mötas upp med mina klasskompisar som var allmänt berusade vilket ledde till att de tappade bort varandra även om de stod brevid varandra och terroriserade vår messangergrupp med, "jag vet inte vart han är" och "jag hittade han". Det kanske inte låter så kul för er skull men det var så uberroligt när man väl var mitt inne i den hetsiga konversationen med 2 fulla människor.
 
 
Eftersom det började regna så ville vi inte riktigt gå till stadsparken igen utan gick hem till min vän där vi spelade kort och satte och snackade i några timmar innan jag gick gå hemåt. 
Jag måste säga att denna dagen har ändå varit väldigt rolig och det känns som om något som jag nog kommer att komma ihåg länge.